sambal's FotoPage
:.sambal.:
By: sambal arefun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Dec-2006 20:59 Email | Share | | Bookmark
Si Katik telah berbini

kat umah pompuan kat Langgar
pengantin pompuan cuba menyorok
blom makan lagi
View all 12 photos...
Pada 24 Disember 2006, satu rombongan dari Kuala Lumpur telah menyerang bandar Pulau Pinang untuk menyaksikan majlis kawin kawin yg real antara Tengku Yuzaimie dan Nur Nazurah.Walaupun Tengku tersebut bukanlah karabat diraja, tetapi beliau telah dinobatkan sebagai raja sehari pada hari tersebut.Keberangkatan panji-panji yg membawa rombongan ini tersangatlah mahsyurnya hingga tenggelam si pengantin ini ketika sesi pengambaran.Seluruh pelusuk tanah semenanjung Malaya telah bersama-sama berganding bahu...tolong menolong...bantu membantu(macam dlam lagu) untuk meraikan majlis tersebut.Sebutkan saja dari negeri mana asalnya mereka semua...tidak ada satu pun yg terkecuali melainkan negeri sepuluh...Maka selesai sudahlah si pengantin diijabkabulkan dgn pasangannya ketika santa claus kesesatan mencari jalan ke majlis tersebut.....(hanya orang bodoh yg baca cerita bodoh!!!)


Thursday, 23-Mar-2006 17:23 Email | Share | | Bookmark
Dinner Kolej Mohamad Rashid ( Jamuan Rasmi KMR)

mlm dinner
meja aku
teknikal mlm dinner KMR, Blik Konti
View all 14 photos...
sape antr. besa la bz... so skrg jz jd tuk letak gambar2 aku je..... huhuhuhu... [/b][/size][/color]


Friday, 20-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
BIOmedic Nite DINNER 2006

band BIOmedic nite
my friends...
friendsss
View all 4 photos...


Sunday, 1-Jan-2006 22:26 Email | Share | | Bookmark
kenangan when in da LAB

My new frenz
my x-gf
mayat hidup!!
View all 6 photos...
long not c, i almost forgot when all diz pic tacked, b4 this fotopages can't open. now hari ni aku nak letak all pic yg aku simpan selama ni. hav a nice day


Friday, 28-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
jangan mara ye Apan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yg tengah tu junior je....
tak selonok hangsung
ENos 1
View all 7 photos...

budak e-diploma perhutanan graduet....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net